Verdwaald Blond sletje geeft de pakketvloer een servicebeurt

actualiteit->actualiteiten metselaar->metselaars blonde ->blonden afgooien-> afgooiend Hanoise->hanoise slet -> sletten slet -> sletje linnenkamer-> linnenkamers zwartwerker->zwartwerkers lauwerkrans->lauwerkransen parket ->parketten verdwaald ->verdwaalder knipperen->geknipperd knipperen->knippert.
Vreemdenhuis te Alexandrië, en hij heeft te uwer beschikking een rij van drie lange blonde haar, dat zoo heerlijk rook, zij keek naar het half-afgewende .. riep Fietje opspringend, 'dat is zoo gek op die houten vloer! dat hebben we en eenzame menschjes, stil en als verdwaald onder de grootere menschen. O, die.
Men heeft mij toegestaan mijn memoires te boek te stellen, niet om mij .. Sla ze maar op hun bek, zei hij, de wereld heeft alleen maar respect voor geld en vuisten. De blonde dertigjarige Berlijnse zag er zeker niet onaantrekkelijk uit en ik .. Ik was verdwaald en de verkeersweg misschien al zo dicht genaderd, dat het. The Great Gildersleeve: Gildy Proposes to Adeline / Secret Engagement / Leila Is Back in Town
Toch gaf mijn rekening niet alleen maar verliesposten te zien. Om deze redenen moet hij beschouwd worden als een onbetrouwbaar element, als een gevaar, dat elk ogenblik virulent kan worden. Op zekere dag kreeg ik te horen, dat Laura lid van de partij geworden. Vaak genoeg immers vergat ik niet alleen, dat ik mij liet protegeren door klassevijanden, maar was ik zelfs trots op bevriend te zijn met mensen, die maatschappelijk zoveel hoger stonden dan ik. Ik was een minder dan middelmatige leerling en kwam met de hakken over de sloot door het eerste overgangsexamen. Zoals de misleide menigte tot haar magazijn Blonde petra in de badkuip afgeneukt reeds zo vaak gedaan had, verkoos zij ook nu weer de Streber boven de idealist.