Skördemännen By Kim Richardson

Skördemännen

By Kim Richardson

  • Release Date: 2016-06-06
  • Genre: Action & Adventure

Skördemännen By Kim Richardson. Normally, this book will cost you $3.99, Here you can download thousands of books in PDF file format for free without needing the extra spent money. Click the download button above or alternative link below to download thousands of books in PDF file format.

Description

KARA HAR FÖRLORAT SIN elementära kraft och har lagt sina dagar som skyddsängel bakom sig. Allt är som vanligt — eller det är vad hon trodde i alla fall. Men när en skugglik man injicerar henne med en mystisk substans så börjar hon förvandlas … men till vad?
Medan Kara försöker att hantera förändringarna som sjuder inom henne framträder ett nytt hot för änglarna och den dödliga världen: Skördemännen. Och nu, än en gång tillbaka i Horisonten, är det upp till Kara och hennes vänner att lista ut vem som är mäktig nog att kontrollera Skördemännen och sätta stopp för dem.
Än värre är att det går rykten om något värre än Skördemän. Om något mer ondskefullt och illvilligt. Någonting som Legionen trodde sig ha förvisat för alltid har åter kommit upp till ytan — varelser som sägs vara så mäktiga att de skulle kunna förgöra Horisonten för alltid.