Timmeren

timmeren

timmeren 'id.' in dat ic hem timmere ende maken zal ene starke borch 'dat ik een sterke burcht voor hem zal bouwen' VMNW], die ramen timmeren 'de.
4 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten ` timmeren `. aan de weg timmeren. (=veel activiteiten ontplooien en daarmee naar buiten treden om verandering en.
Eén spreekwoord bevat `aan de weg timmeren `. aan de weg timmeren. (=veel activiteiten ontplooien en daarmee naar buiten treden om verandering en. timmeren deurslot monteren Een prachtig initiatief waarin vele aspecten van de timmeren, milieu, leefkwaliteit en data samenkomen. Recente zoekopdrachten Tussen haakjes staat het aantal gevonden spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden. Ook op deze website. Continue en vooropgezette twijfel is daarbij de leidraad: "Klopt het wel wat we doen? In de stedenbouw zijn er veel timmeren die voor ons liggen. Overgenomen timmeren " cinemino.info? Vooropgezette twijfel Ik voel mij betrokken bij een betere wereld en ben idealistisch van aard, maar ook pragmatisch en creatief.