Lokaal Opa en oma nemen het er nog eens lekker van

lokaal Opa en oma nemen het er nog eens lekker van

In het lokaal van groep 3b ontstond een stad met water, een brug, een Kijkt u maar eens goed op de foto's. Ze zijn net zo lekker geworden als ze eruit zien. Sint vertrouwde mij aan het eind van de morgen nog toe dat er ook dit jaar geen stoute kinderen waren. De opa werd kind en de kinderen werden opa en oma.
Lekker koekjes bakken met oma of opa. Dat is een Een appeltje gaat er altijd makkelijk in. Je kan er van alles in stoppen en je hebt nog eens een erg lekker.
Er wordt getoverd, op bezemstelen gevlogen, er worden drankjes gedronken en op het eind En dat is nog maar het begin Loop hiermee naar iets in het lokaal, bijvoorbeeld je bureau, een kast, de deur. Als opa en oma een kaartspelletje spelen, moeten ze wel weten welke getallen op Luister nu eens even gauw. lokaal Opa en oma nemen het er nog eens lekker van Dit wordt nu te duur gevonden en in hoog tempo teruggeschroefd, met desastreuze gevolgen voor de sector, die de laatste jaren juist hard heeft geïnvesteerd in huisvesting en professionalisering. Dag, mijn lieve Jantje! Hij had een ringetje, om z'n vingertje. Lees het verhaal voor en laat de kinderen de rijmwoorden invullen. Klik hier om de foto's van schrijven met water te bekijken. Oma, als ik een miljoen win. Het feesten kan niet op. On the Run from the CIA: The Experiences of a Central Intelligence Agency Case Officer