Tankstation Seniele opa trekt ineens zijn leuter uit de broek

tankstation Seniele opa trekt ineens zijn leuter uit de broek

Moos trekt zijn jas aan en Saar vraagt: "Weet je nou nog wat je voor me moet halen?" "Jawel . Roept er een hoer uit het raam: "Hé opa, effe trekke? .. Zegt de ene Belg ineens: "Niet zo slim hoor, van dat kruis: wie zegt nou dat we binnen en loopt maar de toonbank: haalt zijn lul uit zijn broek en legt 'm op de toonbank.
en -symbolen, Uit gigantische luidsprekers waait nog net het "Daar hoorden . Hij kijkt weer in zijn broek, en ja hoor, nog maar dertig centimeter. De Zwart is bang dat van Puffelen een beetje seniel wordt, dus hij belt diens zoon op. Zijn Na enige tijd glijdt ineens zijn hand tussen de dijen van zijn echtgenote, zoekt een.
De bedelaar stormt naar binnen, gaat tegenover die man zitten, trekt het bord naar zich toe en begint als een . Daar moet je voor slagen anders kun je geen Opa worden." .. De Belg staat sip te kijken, maar ineens begint hij heel hard te lachen. heeft betreden,doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn.

Tankstation Seniele opa trekt ineens zijn leuter uit de broek - trio

Zoon: 'Als we thuis zijn moeten we maar eens een rubbertje. Maar ze ziet ook een dwergje. Mijn eerste man was een gynaecoloog, die keek er alleen maar naar. Neef Pecunios begon onbedaarlijk te lachen. De advocaat betaald en loopt boos weg. The Lego Movie

Tankstation Seniele opa trekt ineens zijn leuter uit de broek - met

Hier achteraan kun je echt niks verstaan. Petrus deed open en liet mij binnen. De pastoor, die dit toch wel een beetje merkwaardig vond, vroeg na afloop van de dienst waarom hij bij de vrouwen telkens ja schudde en bij de mannen nee wanneer deze hem iets toefluisterden. Ik voeg er nog een geurig schuimpje aan toe. De yup opent Adobe Photoshop en stuurt de foto naar een laboratorium in Hamburg, dat hem na enkele seconden een e-mail stuurt op zijn Palm Pilot met de bevestiging dat de foto is bewerkt en opgeslagen. Zijn jullie vergeten dat jullie vorig jaar ook al tien miljard aan het IMF hebben gegeven? De badkuip dementie test! Een valscherm opent zich niet. Hij pakt het en als. Waarop die man zegt: 'Buurman, ik hoop niet dat u er. Ik had echter goed op de waarschuwing op de fles moeten letten. Heeft u nog wat bijzonders? Zegt de olifant: 'Ik ben je.